Kansloos ten onder

Onlangs is er bij ons in het dorp een nieuw restaurant geopend, in het pand waar tot voor kort een pannekoekenhuis  was gevestigd. Tijdens de opening vroeg iedereen zich vooral af hoe lang ze het vol zouden houden, want elk nieuw horeca-initiatief lijkt in de Achterhoek tot falen gedoemd. De consensus was 6 maanden. Ik vond dat optimistisch, want op de website had ik de zaak bekeken. Slechte foto’s van kroketten, frikadellen, Russische salade’s en bergen friet spraken boekdelen. Kansloze bagger dus, afgestemd op de onderkant van de lokale culinaire markt, die in de Chinees haar hoogtepunt vindt. Ik heb er dus geen stap naar binnen gedaan. Blijkbaar was het gebodene ook voor mijn dorpsgenoten onverteerbaar. Na de opening is niemand er weergekomen. De oven en het licht zijn er inmiddels weer uitgegaan. Kansloos.  Ik heb mijn weddenschap gewonnen. Dat is mooi, maar liever had ik hier eindelijk eens een keer goed te eten!. 01|12|2015

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven