Trump, Wilders en Verdonk

Als liefhebber van de Amerikaanse politiek volg ik de aanloop naar de voorverkiezingen van de republikeinse partij met grote aandacht, bij voorkeur in bed. Met mijn oordoppen in luister in naar FOX News, het aartsconservatieve radiostation van Rupert Murdoch. Vooral de debatten vind ik hilarisch. Amerika moet weer vechten. Tegen abortus. Voor de politie. Tegen belasting. Tegen ziekenzorg. Tegen de Islam. Voor de wapens. De ene kandidaat struikelt over de andere met platte, nietszeggende en gevaarlijke opmerkingen. En Donald Trump loopt tot verbijstering van het gehele establishment voorop. Gelukkig zijn we in Nederland, ondanks Wilders en Verdonk, nog niet zover gezonken. En toch vind ik Amerika een heerlijk land. 25|01|2016

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven