NRC en Story

Niet zo heel lang gelden, een jaartje of tien misschien, trakteerde ik mezelf in het weekend 3 kranten en twee tijdschriften. Lekker lezen. Tegenwoordig haal ik al mijn nieuws binnen via Twitter. Al surfend op mijn IPad lees ik de buitenlandse pers, variërend van gerenommeerde kranten tot obscure blogs. Ik ben beter (en sneller) geïnformeerd dan ik ooit was. En steeds weer valt me daarbij op hoe snel de journalistiek in Nederland in kwaliteit achteruit gaat. Kwaliteitspublicaties als Vrij Nederland, De Volkskrant en het NRC verworden steeds meer tot populaire eenheidsworsten van zeer middelmatige kwaliteit. Voor gedegen achtergrondverhalen over politiek en economie kom ik bijna altijd terecht in Duitsland, Engeland of Amerika. Voor het Nederlandse nieuws beperk ik me eigenlijk tot mijn wekelijkse download van de Story. 22|01|2016

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven