Maakt John een fout?

John de Mol wordt doorgaans beschreven als een man met visie. Daar moet, gezien de hoeveelheid kapitaal die hij bij elkaar geharkt heeft, een kern van grote waarheid in zitten. Maar nu ga ik twijfelen, want De Mol stapt uit de televisie (logisch) en zet groot in op radio. Binnenkort heeft hij 50% van alle commerciĆ«le radiozenders in zijn bezit. Vreemd. Ik geloof niet meer in radio. Wie luister er straks nog naar al die zenders, als we ook kunnen kiezen uit vele duizenden (online) themakanalen en streaming services als Spotify? Als ik mezelf als uitgangspunt neem, ziet het er somber uit voor John. Als pre-bejaatde luister ik de hele dag (online) naar muziek van Radio Northsea. Mijn portable radio, ooit onlosmakelijk onderdeel van mijn standaard uitrusting, staat te verstoffen in de keuken. Inmiddels lopen al mijn contacten met de buitenwereld via m’n Iphone. 01|02|2016

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven