16 wins, 2 knock outs

Soms heb ik het gevoel dat ik mijn leven (zakelijk gezien) 20 bokswedstrijden heb gespeeld. 16 daarvan heb ik gewonnen, twee zijn er in gelijk spel geƫindigd, en twee keer ben ik knock out gegaan. Geen gekke score dus, ik heb er (bijna) altijd erg plezier in gehad en ik heb er altijd goed van kunnen eten. Maar anno 2016 sta ik, nu de aandelen in mijn bedrijf zijn verkocht, weer naast de ring. De vraag is nu: trek ik weer de handschoenen aan en zoek ik het strijdtoneel weer op, of ga ik lekker buiten spelen? De verleiding om de tweede optie te kiezen is groot. Bovendien heeft de geschiedenis geleerd dat herintredende oude boksers slechts zelden weer kampioenschappen winnen. In de aankomende tijd geen wilde plannen dus, maar lekker dicht bij mezelf blijven. 12|01|2016

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven