Alleen drank redt!

Het is komkommertijd. De zomervakantie is uitgebroken, en dus ook de RentReview teams zijn met hun caravans onderweg. Inmiddels druppelen de eerste ansichtkaarten van onze collega’s binnen. Fraaie prentjes van verre oorden met, beroepsgedeformeerd als we zijn, een kort commentaar over de kantorenmarkt ter plekke.

Zo weten wij via ons prikbord inmiddels dat de vastgoedmarkt in het Duitse Zwarte Woud “bijzonder stabiel” is. In de Ardennen worden, zo blijkt, enkele verlaten industriële complexen omgetoverd tot post moderne tempels. Onze collega uit Ste Tropez bralt als vanouds: “rijkdom en decadentie”. Opgewekte plaatjes ook vanaf het zonnige Ibiza, waar “de vergrijzing zichtbaar op spectaculaire wijze het hoofd is geboden”.

Alleen uit Ierland bereiken ons bijzonder verontrustende berichten. De helft van het vastgoed staat er leeg, en de andere helft lijkt onafgebouwd, zo bericht onze collega. “Net als thuis!” staat er op zijn kaart. Leuk. Gelukkig stuurde hij ons daags erna een tweede kaart. Dit keer met een mooie golf course en een bruine kroeg. “Alleen drank kan ons nog redden!”. Wij zullen dit advies doorsturen aan Minister Blok. 24|07|2013
 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven